krasch bom bam hela livet är kaos

gammal bild som ni redan sett.. :)
 
nu är det såhär sorgligt att min macbook har heeelt crashat, det är alltså den datorn jag har alla bilder på, och photoshop och hela köret. så det är i stort sett omöjligt att blogga just nu. hade en jätterolig barnfotografering i söndags men kan ju inte ens fixa med dom bilderna nu.. så jävla tråkigt. så det kommer eka tomt här tills jag får tillbaka den helt enkelt. puss å häj

jag ska va bra för dig

 
två bilder från när jag och sanna fotade lite porträtt igår, alltså sanna som fotat dessa men jag som redigerat :)
 

Säg att du behöver mig, igen.

eeen till nyredigering.. :)

estocolmo

tog inga bilder med kameran igår under dagen så det får bli ett inlägg med mobilbilder som sammanfattar vår dag. tog ju inte direkt bilder under kursen heller för då hade vi ju så fullt upp haha. jaja. här är lite bilder iaf

fullproppad med tips

 
kursen idag var helt sjukt kul! tiden bara flög iväg och man har fått lära sig stört mycket! har suttit och fixat om denna bilden på thea nu med alla nya metoder och den blev ju såå mycket bättre (inte för att du inte var fin innan gumman, vet bara hur jag ska förstärka det nu. puss). åh. är så lycklig att jag kunde gå! vi lär väl sitta fast i ps ett tag till men sen blir det sova så vi orkar upp och åka tåg hem!

Fler från balen

finaste ellen
ellen & johan
stiliga grabbar!
bror & fina lousie
åse :')
några fler bilder jag helt enkelt glömt bort från balen, hahah
 
nu sitter iallafall jag & sanna på tåget påväg till stockholm, imorgon ska vi på kursen!! så jävla grymt kommer det bli. ikväll när vi kommer fram vid halv 9 ska vi bara hem till sannas mormor, som är så snäll och låter oss bo hos henne, och bara ta det lugnt. vi lär nog somna rätt tidigt, så utslitna! imorgon är det ju kurs från 10-17, och sen ska vi försöka dra till petters ställe KÄK och käka haha. måste ju prova på det! blir nog grymt bra iallafall. kanske inte blir någon uppdatering imorgon, vet inte riktigt. annars försöker jag slänga in ett inlägg på söndag! 

Balen - typ 100 år i efterskott

 
 
 
 
denna på mig & brorsan tog mamma tror jag.. :)
 
kom på att jag inte ens redigerat bilderna från studentbalen än, herregud. här är iallafall några på min bror & finaste sandra. dom var sååå fina. uh. kommer nog några till från balen inom kort!
 

instagram

senaste från instagram, lägger alltid upp massa bilder där så vill man följa min vardag är det hannannilsson @ instagram som gäller 
 

fall = new music

 
 
en av dom absolut bästa sakerna med hösten är ju att såå många artister släpper ny musik! Melissa Horn & Veronica Maggio har båda två släppt nya album nu i dagarna och jag gillar båda två så mycket! Favoriten på Melissas är nog Säg att du behöver mig & på Veronicas blir det Låtsas som det regnar och I min bil. rekommenderar ALLA som inte lyssnat att göra det typ NUUUUU. 
 
 
sen har vi ju vääärldens bästa justin som äntligen släppt nya singeln Heartbreaker, den är så fruktansvärt bra och faktat att han släpper en låt varje månadag får mig ju att längta till måndagmorgon, haha. sick!!

jag lever!

 
bild från förra veckan när sanna, sofie, sandra, linnea & des var här och hade lite spa-mys :') 
 
jag har helt enkelt inte haft lust & tid och då kommer bloggen åt sidan. har den ju för att visa upp bilder och nu när jag inte fotat något speciellt så känns det lite värdelöst att blogga om ingenting haha. Ny skolvecka nu efter en grym helg med både sunne & arvika mârten. underbart att träffa så mycket saknade människor! 
 
till helgen ska jag och sanna till stockholm på fototräffs photoshop-kurs som Philip Engström håller i. En kurs i porträtt-retuschering är det och det ska bli så himla kul! förhoppningsvis ska vi hinna fota lite porträtt under veckan så vi har lite bilder att redigera, hihi. ska fixa till ett inlägg som kommer upp under kvällen när jag är i karlstad och kollar på färjestad-brynäs. bra dag! :')

RSS 2.0