midsommarafton

 
enkla självporträtt från midsommarafton, började spöregna typ 5min efter att jag gick ut haha. spenderade iallafall dagen & kvällen med familjen, har dock inga mer bilder. kommer bilder från midsommardagen med tjejerna också, tror jag .- om det är någon som är värd att visa haha. 
 

svart och vitt

 
 
 
några fler analoga, samma sak med dessa, har bara tagit bort dammkorn, ingen redigering i övrigt :) inte precis världens bästa bilder, i know, men jag tycker dom är rätt mysiga ändå!
 
har varit uppe i sunne senaste dagarna, och har ingen dator där så har inte kunnat blogga. men nu ska jag försöka igen. haha

barbeque

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bilder från när vi grillade med ett skönt gäng, sista veckan innan lovet. firade in sommarlovet lite!
 

analogt

 
två första bilderna i min svartvita rulle. nästan oredigerade, bara tagit bort en repa & nåt dammkorn :)
 
 

imorgon!

imorgon kommer jag förmodligen fixa photoshop på min stationära dator, vilket betyder att jag kommer kunna blogga igen! har ju faktiskt en hel del bilder att visa, både digitala och analoga, iiih. blev så nöjd över vissa bilder i första filmrullen! ska alltså försöka blogga mer regelbundet imorn igen!
bild i repris, i brist på andraaa

studentbal

 
 
brorsan & sandra var så sjuuukt fina. uuuh.
 

sad story

bild från gårdagens grillkväll med bra folk, riktigt bra kväll blev det! älskar när saker blir bättre än man föreställt sig! 
 
iallafall så går jag på sommarlov imorgon, SKÖN-T. men dock måste jag lämna in min skoldator idag, för att de ska uppdatera den, alltså uuh. men kommer få hämta den inom 2 veckor typ, men ändå! kommer inte kunna fixa bilder, kommer knappt kunna blogga osv. har ju inte photoshop på nån annnan. så det är helt sjukt surt, men jag antar att jag överlever väl det! så ville bara säga att uppdateringen kommer bli, om möjligt, ännu sämre närmsta tiden. så håll uuut. det kommer bättre uppdatering. lovar hehe

det här med rubriker ja

 
fixade ellens naglar inför balen, både hon & jag blev riktigt nöjda faktist! 
 
ligger i sängen och ska somna till några avsnitt revenge nu tänkte jag. hade en bra kväll igår, glömde dock bort det där med att äta vilket gjorde att jag svimmade imorse när jag gick upp. helt sjukt. äckligt jävla otäckt iallafall. slog mig inte allvarligt iaf men har ont i hela kroppen nu haha. dagen har iallafall bestått av att va med victor, sen åkt hem till börtan och fortsatt fixa i mitt rum, renoverar och målar om, kommer bli så braaa! iiih. men är heeelt slut nu och satsar på många timmar sömn så jag orkar med jobb imorgon! bilder på alla fina studenter ska jag redigera så fort jag hinner också, kommer inom kort. pusshej

brother

 
fotat brorsans studentbal idag, så stilig! fler bilder kommer framöver, nu blir det utgång. hojhoj

avslutningsprojekt; digitalt skapande 1

som avslutande projekt i digitalt skapande-kursen så fick vi själva välja ett eget projekt att göra, så då var min idé att göra en självporträttserie som visar vem jag är, som speglar min personlighet och mina intressen. det blev inte alls som jag tänkt mig och jag är inte värst nöjd, men jag fick lösa det så gott jag kunde och jag är klar i tid iallafall. är väl helt ok nöjd iaf. här är mitt resultat.

how many times can we break the rules?

 

RSS 2.0