new & fresh

 
fick äntligen min trasiga telefon fixad igår, och den fick en ny färg också! 
såå nöjd hihi

grillmys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
spenderade kvällen igår såhääär. jättemysigt hehe, dock blev det väldigt kallt eftersom det blåste såå hela kvällen, men vi stod ut i typ tre timmar iallafall. bra tisdag.

grattis sannis

 
 
 
 
 
tänkte jag kunde bjuda allmänheten på dina charmigare sidor nu när du fyller år. hihi. puss pårej.
massa grattis och hoppas dagen blir fett bra!

update, update

en till från min lilla självporträtt-shoot :)
 
lång dag i skolan idag, brukar alltid ha sovmorgon på måndagar men inte idag, uh, och sen gick vi ända till tjugo över tre. men jag överlevde det med! fixade naglar efter skolan och sen har jag fixat lite mat nu innan det blir träning med sanna och linnea. chill dag ändå, är på riktigt bra humör faktist, brukar aldrig va det på måndagar hahah. 

aya x3

 
 

updating a little

tidsinställt inlägg eftersom jag glömde min laddare i lägenheten i sunne så har min dator förmodligen dött nu..
iallafall så har jag jobbat hela helgen, sinnessjukt tråkigt men det är ju skönt att tjäna lite extra pengar. ska ju upp till sunne igen ikväll, sista hela skolveckan nu ju, sen två halva veckor typ, shit. alltså vet inte vart detta året har tagit vägen uh. hoppas på en grym sommar iaf, och som planerna ser ut så kan den verkligen bli grym, åh. 

målat lite..

 
 
 
målade mina & sannas naglar i torsdags :)
 

min fina

 
tog några bilder på min fina aya förut, värsta mysiga ljuset var det!

i close my eyes and i take it in

 
 
 
 
hade så fint fönsterljus i lägenheten en kväll och ingen annan i närheten, vilket resulterade i några vanliga, enkla, självporträtt heh. sen kunde jag inte bestämma om de var bäst i förg elr svart

mys med ellen & sannis

 
 
 
fikade med ellen & sanna efter skolan, trotsade regnet och åt glass ändå, hehe
sen har jag målat våra naglar & hunnit med en liten självporträtt-shoot, kommer bilder från båda under närmsta dagarna! nu sitter jag och kollar film med victor och ska försöka få klart en reflektionsuppgift, uuh

bildtorka osv osv

 
 
hejjagharingentingattbloggaom. nej men typ. har inte fotat något just nu, eller jo, med den analoga kameran men är svårt att visa dem här när de inte är framkallade än heheh. annars har jag väl varit massa med sanna och ellen, träffat en saknad sofia och varit med victor. det är typ det som har hänt sen jag skrev sist. kul liv verkligen!

i just want you for the weekend'

 
har typ inga bilder, blö..
 
helg iallafall, är hemma i börtan nu och har bara tagit det lugnt med familjen ikväll. ätit tacos som alla andra haha. skulle egentligen vara med thea resten av helgen, men istället blir det jobb hela morgondagen. uuuuh. menmen, skönt med lite pengar! ska ju snart fixa min sjukt trasiga iphone, den kommer bli SÅ fin, ska visa bilder när det är gjort hihi! iallafall så vet jag inte vart jag vill komma med inlägget. mest utfyllnad för att bloggen inte ska eka helt tom haha. jaja. nu blir det nog serier tills jag somnar!

när evigheten tagit slut och ingenting är som förut

en liten låt som står på repeat just nu

spring is coming, finally

 
haft långhelg och bara chillat i princip, sinnessjukt jävla skönt. åkte upp till sunne i söndags dock, även fast jag har varit ledig ända tills idag. så värt att åka upp och umgås med fina människor dessa dagarna. fotade lite i typ, lördags, därav bilderna. skönt att det börjar bli lite våååår på riktigt. åh. 

slutprodukt - cd-omslag

 
 
 
 

just give me a reason, just a little bit's enough

 
 
 

i'd fall anywhere with you

 
 

Valborg

 
söt kusin på bilden :')
 
har som alla andra firat Valborg i tisdags, hade en grym kväll med massa fina människor. Johanna & Karro kom och hälsade på mig här i sunne och vi var hemma hos Sandra & Emil hela kvällen med ett bra gäng, fett med najs hehe. igår chillade vi sönder och gjorde typ minsta möjliga, såå skönt. tillbaks i skolan idag och det känns som måndag, öh, så konstigt. mamma, farfar & hans sambo kommer och hälsar på i eftermiddag, mysmys. blir nog bra om den här sega skoldagen tar slut snart!

RSS 2.0