capture


cd-omslag

här är bilden på sanna som jag ska ha på mitt cd-omslag, kanske lägger upp hur själva omslaget blir sen när det är helt klart.

Sam

 
 
en sjukt fotogenisk kusin som bjöd på sig själv framför min kamera igår, haha :')

colorful

har som uppgift i digitalt skapande att göra ett cd-omslag, så idag har jag fotat sanna till mitt omslag. haha mycket vattenfärg var det! fler bilder kommer framöver men här är en sneak peak!

best night of my life

måndag morgon tog jag, thea, mamma & theas mamma carina, tåget till stockholm. vi var framme runt halv två, käkade lite snabbt och åkte sen ut till globen för att köa tillsammans med alla andra med ståplats parkett. efter tre timmars väntar blev vi insläppta. väntade från 6 till halv 8, då ett halvkasst okänt förband körde tre låtar. sen blev det ännu mer väntan innan justin äntligen klev på scenen strax efter 9. då glömde man direkt hur ont man hade i benen och hur trött man var. justin var helt sinnessjukt bra och det är lätt bästa kvällen jag har varit med om. alla låtar var underbara. filmklippen mellan låtarna gav en rysningar och nästan tårar. det var sån sinnessjuk stämning och han kunde inte ha varit bättre. jag är så nöjd över att äntligen ha fått se min fina idol. älskade justin. 
 
bjuder på några fruktansvärt dåliga mobilbilder.
 
 
 
hittade denna bilden på en facebook-sida. någon tog alltså denna under sista låten, god. va fin han är!

en liten lista

hittade denna småsöta lista på Esmeralda Edenbergs fina blogg och tänkte att eftersom jag inte har något annat speciellt att blogga om så kanske denna är passande, hehe
 
Vad gjorde du klockan 8 imorse?
Jag sov riktigt jävla skönt bredvid finaste Jonna som jag spenderade natten hos.
 
Nämn något som gjorde dig glad igår.
Att få spendera kvällen med Jonnisen. Och fina sms och samtal med otroligt saknade grönvita idioter, åh. 
 
Vad har du druckit idag?
Mineralvatten, kaffe, vatten, kaffe igen, kolsyrat vatten och kaffe igen. 
 
Hur såg du ut för ett år sen?
Hm, ungefääär likadant som nu. Bortsett från att jag inte hade någon hårförlängning; alltså axellångt hår istället. har inga gamla bilder på den här datorn tyvärr, bjuder istället på en oseriös halvgammal bild
 
 
Drömmer du mardrömmar?
Det kan jag inte påstå, minns inte ens senast jag gjorde det. Så det är vääldigt sällan faktiskt, som tur är!
 
Vilken låt spelas mest ur dina hörlurar just nu?
Tror jag har lyssnat på Miriam Bryant's nya album 4 gånger idag. Är heeelt förälskad i varje sekund av albumet verkligen. SÅ BRA!
  
 
Är du kittlig?
JA. Är så kittlig så det är jobbigt på riktigt. Kittlig i princip överallt och jättemycket. Dock har jag faktiskt nästan börjat gilla när nån killar mig i håret, det är ju framsteg iallafall! Kanske håller på att bli botad?
 
Hur många kuddar sover du med?
4. Både här hemma och i Sunne.
 
Berätta om dina sommarplaner.
Oj. Ska antagligen jobba en hel del på samma resturang som jag jobbade förra sommaren. Sen längtar jag efter livemusik så inni, så ska iallafall på Hamnfesten i Arvika, och det kanske även blir PIP för mig iår. Sen blir det ju självklart massa häng med kompisar, ska försöka hinna träffa så många grönvita som möjligt. Och förhoppningsvis massa sol och bad!
 
 
 
När tycker du att livet suger?
Senast jag kände att livet verkligen var värdelöst var när Färjestad blev utslagna. Värsta känslan att varken få se hockey eller träffa alla människor i klacken på flera månader. Sen suger livet även när jag har migrän, när vi får vidriga reflektionsuppgifter i skolan, när man ser något riktigt kul att fota men inte har kameran med sig, när jag har gjort kaffe och inser precis när jag ska dricka det att jag inte har någon mjölk hemma osv osv.
 
Vart finner du inspiration?
Oj, finner sjukt mycket inspiration hos alla fina bloggar jag följer, men även på typ weheartit och tumblr. Sen även hos inspirerande människor som man träffar i vardagen, eller bara saker man ser. 
 
Vilka egenskaper värdesätter du hos andra?
Jag älskar människor som kan bjuda på sig själva, det är det bästa som finns. Sen även människor som kan bli riktigt skrattiga och flummiga. Jag älskar även när man träffar någon som man "bara kan va med".  Alltså någon man kan typ sitta och chilla med, så man inte behöver hitta på något speciellt bara för att vara med varandra. 
 
 
Vad får dig att må bra?
Nya avsnitt från mina favorit-serier, när man får umgås med kåmpisar, familjen, grönvita familjen, fotografering, när vi får en rolig uppgift i skolan till skillnad från alla tråkiga, fina sms och roliga telefonsamtal, sommaren, musik, osv lalala
 
Vem kramade du senast?
Kramade Jonna precis innan jag klev på tåget och åkte hem förut. 
 

 
 
Har du någon fobi? Isåfall för vad?
Är helt sjukt höjdrädd.
 
Vilket ord använder du mest?
Hm, jag har hela tiden perioder när jag använder vissa uttryck av någon anledning. För ett tag sen så satte jag ordet "fett" framför typ allt. "Fett bra" "fett jobbigt" "fett najs" osv, har dock slutat lite med det nu och tror inte det är något speciellt just för tillfället.
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Hm, den var svår.. vet inte riktigt faktist. När jag lyckas se ett helt avsnitt av The Walking dead utan att bli rädd kanske? haha. Är helt fast i den serien nu, så sjukt bra!
 
Hur ska du tillbringa resten av kvällen?
Klockan är fem i elva och eftersom jag är sinnessjukt trött så blir det nog sängen ganska snart faktist. Åh va skönt det ska bli att sova!

everyday post

bild från skolan på matilda häromdan, hoppas du inte dödar mig heh
 
sitter i skolan och har veckans sista lektion, digitalt skapande. vi har fått en uppgift att fota och göra skivomslag, så jag och sanna sitter och planerar våra nu - kommer bli fett najs. har värsta myslektionen, bara vi två som är kvar för alla andra är ute och fotar hahha, lyssnar på lite musik och planerar i lugn och ro, perfekt för fredageftermiddag. sen tar jag tåget till karlstad och jonnisen, kommer bli en riktigt bra kväll tror jag, har saknat henne så. annars blir det en lugn helg, ska försöka fota klart filmrullen i min analoga kamera och kanske få pappa framkalla den, iih. 

skolan

 
 
 
 
de håller på att bygga om i skolan, så därför kan vi inte va i vårt 'hemklassrum' nu och är därför i en annan byggnad. har skåpen i det andra huset osv så det är lite krångligt och vi har varit lite småsura över detta. dock har vi nu hittat mysigaste plugghörnan lite utanför vårt nuvarande klassrum, så äntligen något positivt med ombyggnaden! vi sitter och har svenska nu, förbereder oss för nationella.. slutar om en kvart dock. underbart!

om du vill ha en idiot

 
har man inget bättre för sig om nätterna så kollar man igenom gamla bilder och redigerar dem..

merrily we fall out of line out of line


 

fucked up

gammal random bild
 
har blivit helt sjukt förkyld, så orkar inte sitta vid datorn.. ska försöka uppdatera mycket bätte när jag blivit frisk
ska återgå till att ligga i sängen och hosta nu

liten update

en gammal bild i brist på nyaa...
 
har inte fotat något speciellt senaste dagarna, har varit förkyld osv. nu är jag dock sinnessjukt pigg och taggad; karlstad imorgon med min finaste amanda, bo på hotell & gå på matchen, sen festa med sköna människor. förhoppningsvis har vi en seger att fira istället för att bli utslagna.. ska i vilket fall bli grymt att träffa alla, kan inte föreställa mig ett bättre slut på lovet innan man ska tillbaka till vardagen & alla rutiner. nu måste jag dock sova för måste ta ett bajstidigt tåg imorn - uppdaterar på söndag när jag är uppe i sunne!

lowe



">
 
 
 

a great day for hockey

bild från igår när denna filuren var här på fika
 

ska snart börja fixa iordning mig för jag tar tåget till karlstad senare, ska ner och kolla på kvällens semifinal. vi SKA vinna ikväll, vi SKA vända det här. sen ikväll sover jag hos sanna efter matchen, eftersom det inte går något tåg nog sent hem. imorn ska jag dock vara med thea, kommer bli bra. helt sinnessjukt skönt med lov.

fler i solen

 

instagram

   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
några instagrambilder från senaste veckorna, hannannilsson @ instagram :)

RSS 2.0